Depuneti CV-ul

New Age Balance va ofera sansa de a gasi jobul pe care vi-l doriti sau pentru dezvoltarea carierei. Astfel, prin intermediul inscrierii in baza noastra de date veti beneficia de:

  • toate informatiile necesare, implicarea si experienta noastra in domeniul resurselor umane pentru a va ajuta in procesul de hiring.
  • va anuntam de fiecare data cand apar oportunitati de angajare potrivite profilului Dvs. si a experientei profesionale
  • va ajutam sa identificati oportunitatile de angajare si va oferim sprijinul de care aveti nevoie pentru gasirea jobului dorit sau pentru dezvoltarea carierei
  • va oferim feedback pe toata perioada de procesului de recrutare si in perioada de inductie ocazionata de incadrarea intr-o noua companie


DATE INFORMATIVE

Prin accesarea si/sau utilizarea paginii noastre de internet si/sau a oricaror servicii indicate in cadrul acesteia, va exprimati acordul asupra continutului urmatoarelor documente: Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate, Limitarea raspunderii, Politica privind modulele cookie, Acordul utilizatorului, Declaratie pe propria raspundere. Va rugam selectati cu atentie datele din formular. Daca nu sunteti de acord cu continutul acestor documente, va rugam sa NU VA INREGISTRATI pe acest site si sa nu accesati sau sa utilizati in alt mod pagina noastra de internet si/sau orice servicii indicate in cadrul acesteia.

ACORD PRIVIND POLITICA GDPR

Tastati caracterele pe care le vedeti in imaginea de mai jos.