Despre IMD

Fondată în 1972, IMD International Search Group este una dintre cele mai bune 30 de organizații de executive search la nivel mondial (clasament Hunt Scanlon 2019), cu birouri implentate pe piețele majore și in centrele de afaceri din întreaga lume, oferind acces instantaneu la o baza de candidati de talie executivă de nivel mondial.

Funcționând printr-o structură de tip matricial și organizată in functie de specializarea geografică și industrială, IMD International Search Group este ideal conceput pentru a satisface cerințele de achiziție de talente ale acelor organizații care doresc să achiziționeze și să păstreze directori cu impact ridicat.

Profesioniștii noștri în executive search, dintre care mulți au deținut funcții de conducere în sectoarele industriei pe care le deservesc acum, efectuează sute de căutări la nivel înalt pentru clienți din întreaga lume în fiecare an.

Clienții noștri, indiferent dacă sunt din " Fortune 500 ", companii de dimensiuni medii, întreprinderi de familie sau mici start-up-uri cu capital de risc, globale sau locale, beneficiază foarte mult de această structură, deoarece avem acces la cele mai relevante resurse și relații oriunde ar exista.