Afla cine suntem


......................................

Loreda Dragomir ................................................................ Bogdan Costinescu


Cu o experienta de peste 13 ani in consultanta resurse umane, dna. Loreda Dragomir, fondatoarea New Age Balance a observat ca firmele intampina cele mai mari dificultati cu angajarea si retentia personalului entry-level.

Ca atare, in 2016, a infiintat aceasta firma specializata in recrutare pozitii entry din varii domenii de activitate: retail, industrial, energie, logistica si transporturi,etc.

New Age Balance imbina metodologii si best practices din diverse firme de recrutare si executive search, folosind o abordare unica bazata pe principiul de comisionare success fee. Nu plasam, nu incasam ! Ofera atat siguranta si garantia de care clientii nostril au nevoie, cat si o rata de succes a noastra de 100%.

Competenetele si expertiza in consultanta resurse umane ale dnei. Loreda Dragomir sunt completate cu experienta directa de business a dlui. Bogdan Costinescu, care este un antreprenor cu experienta vasta in retail, online, logistica, achizitii, inginerie,etc.

Ce ne diferentiaza de restul consultantilor de recrutare este abordarea diferita, dinamismul, seriozitatea, inclinarea catre oameni, abilitatea de a comunica multilevel, faptul ca punem calitatea serviciilor noastre inainte de toate.

Faptul ca avem o rata de succes de 100% si ca toti clientii nostri au revenit cu alte proiecte dupa prima colaborare ne face sa credem ca facem bine ceea ce facem.

Portofoliul de servicii oferite cuprinde recrutare si selectie, traininguri, studii salariale, centre de evaluare si managementul carierei