Domenii de activitate

Recrutam cu succes in varii industrii, incepand de la entry-level si pana la pozitii de top-management.


Folosim algoritmi unici de recrutare si tehnici de intervievare speciale pentru a gasi candidatul ideal pentru pozitia dorita de dumneavoastra.

Experienta ne-a dovedit ca o companie isi poate imbunatati imaginea in baza modului in care decurge procesul de recrutare de personal. Atunci cand acesta este lasat pe mainile profesionistilor, lucrurile vor merge ca la carte, candidatii vor primi un raspuns in timp rezonabil, iar impresia pe care o vor avea despre organizatie va fi una buna, indiferent de rezultatul procesului de recrutare.


Avand suportul nostru, procesul de recrutare va capata atentia pe care o merita, iar candidatii vor fi tratati cu profesionalismul oferit in cadrul colaborarilor cu fiecare dintre partenerii nostri.

Baza de date de candidati, ampla si actualizata, precum si conexiunile pe care le detinem in calitate de agentie de recrutare, aduc plus valoare procesului de cautare si reduc timpul alocat intregului demers.

Cand demaram procesul de recrutare si selectie de personal,definim mai intai profilul jobului, atributiile din fisa postului si cerintele echipei din care candidatul selectat ar urma sa faca parte. Ulterior, integram profilul jobului in cultura organizationala a companiei si definim strategia pe care o vom folosi pentru a cauta potentialii candidati. In acelasi timp, punem la punct si detaliile privind canalele prin intermediul carora pe candidatii vor fi atrasi in procesul de recrutare.

Specialistii nostri dezvolta si personalizeaza instrumente de testare si evaluare pentru candidati, dupa care le aplica in cazul persoanelor care se dovedesc a fi potrivite pentru a intra in concursul pentru ocuparea pozitiei deschise.

Ulterior, tot specialistii nostri sunt cei care prezinta candidatii selectati companiei angajatoare si tot acestia organizeaza si interviurile finale. La final, daca este necesar, putem oferi suport si in procesul de ofertare si negociere.

Ghidandu-ne dupa aceste principii, am recrutat de-a lungul anilor angajati pentru pozitii din domenii diferite si pentru companii care activeaza in industrii extrem de variate:

  • FMCG
  • Retail
  • Automotive
  • Industrial
  • Pharma
  • IT&C
  • Real Estate
  • Media
  • Financial Services